Skip to main content

Med en mobil klätterplattform från MegaTower stärker du din produktivitet och du får hög flexibilitet. 

Det övergripande för oss har varit att designa och utveckla klätterplattformar som skapar värde för den enskilde hantverkaren och för de projekt där våra plattformar används.

 

Den här sidan visar två av våra mest sålda klätterplattformstyper. Som något helt nytt har vi tagit fram en M22-modell. 

MegaTower klätterplattform är unikt designad på ett chassi som gör det möjligt att ta sig in genom portar till bakgårdar när uppgiften är stadsförnyelse i stadens gamla centrum. Plattformen kan täcka upp till 15 m fasad och den kan lyfta 4 000 kg, vilket är mer än tillräckligt för den typen av uppgifter.

En Muscae Uno kan köpas monterad på en släpvagn, så du kan flytta den med din egen skåpbil – Det kunde inte vara mer flexibelt.

Plattformen är inte tyngre än att det är möjligt för två män att skjuta den längs fasaden när plattformen ska flyttas. Detta sparar stora utgifter för leverantören/kranen och uppgiften kan utföras av egna medarbetare, precis när uppgiften kräver det. En flytt – inkl. infästning av torn till byggnad – tar mindre än 90 min. när man är erfaren.

Om plattformen är monterad på en MegaTower-släp ställer du den helt enkelt efter skåpbilen när den ska tas hem eller vidare till nästa projekt – enkelt och snabbt!

Om du kan se fördelen med att ha en enda klätterplattform, med upp till 30m däck, kan det vara en bra idé att skaffa dig två Muscae Uno. Två Muscae Uno kan sättas ihop så att en klätterplattform är befälhavare och därmed styr båda klätterplattformarna. Flexibiliteten är återigen viktigast. Om du behöver använda klätterplattformarna separat, ja – gör det bara.

 

På MegaTower Academy kan du få hjälp med att installera och para ihop två Unos till en Duo – det är inte svårt! Detta görs på webbplatsen och det tar inte längre tid än det fortfarande skulle ta sätta upp två enkelmastade plattformar. Fördelen är extra stabilitet. En Muscae Duo är helt lika stabil som en ställning. Och då kan den nå upp till 30m.

 

Äntligen får du en bärkraft på 4 000 kg i full längd.

Med vår M22 Duo kan du lyfta upp till 8 000 kg i 30 meters längd.

Har du ett projekt där en klätterplattform kan vara lösningen – så hör äntligen av dig till oss. Vi vill vara med i planeringen så tidigt som möjligt.