Skip to main content

Upplevelser är något som har blivit mer och mer efterfrågat över de senaste åren. Många fler företag erbjuder idag upplevelser än tidigare och svenskarna är äventyrslystna. Att uppleva något oavsett om det är matlagning, vinprovning, köra racerbil eller flyga luftballong är ett inslag utöver de vardagliga sysslor vi gör. Kanske är det därför många suktar efter upplevelser.

Upplev något häftigt med fart

Om du är på jakt efter fartfyllda upplevelser och inte är rädd för höjder vill vi rekommendera Flygupplevelse. De har ett brett utbud av upplevelser i luften där man får chansen att flyga flygplan av mindre modell. Deras upplevelser inkluderar allt från att flyga jetmotordrivet jaktflygplan, aerobatics och att få spaka ett eget flygplan till en romantisk flygning i mindre flygplansmodell på självaste Alla hjärtans dag.

Bakom flygupplevelse står Alan som tidigare arbetat många år som kommersiell pilot och även spenderat många år med att utbilda nya piloter. Alan tillsammans med sitt team av piloter ser alltid till att alla upplevelser blir något extra (deras omdömen på Trustindex avslöjar att deras upplevelser är top of the line).

Sitt inte på händerna! Ge dig iväg och upp i molnen tillsammans med piloterna hos Flygupplevelse. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig!