Skip to main content
Annonsering

Allmäntandvård Järfälla

By 17 april 2023No Comments

Viksjö Tandhälsa är en tandvårdsklinik som ligger i hjärtat av Viksjö och erbjuder omfattande allmänna tandvårdstjänster. Med en sammanlagd erfarenhet på över 40 år erbjuder vårt team av yrkesverksamma en högkvalitativ vård där alla aspekter av tandvård tas upp, från förebyggande munhygien till avancerad protetik.

På Viksjö Tandhälsa lägger vi stor vikt vid förebyggande vård och tidig diagnostik. Vi anser att förebyggande åtgärder är nyckeln när det gäller tandhälsa och strävar efter att säkerställa bästa möjliga resultat för varje patient genom att fånga upp eventuella problem innan de blir stora problem. Våra allmänna tandvårdstjänster omfattar professionella tandrengöringar och röntgenbilder av hela munnen som en del av en omfattande tandundersökning. Vi erbjuder också undersökningar för parodontal sjukdom samt fluorbehandlingar och tätningsmaterial.

Allmäntandvård Järfälla hos Viksjö tandhälsa

Förutom förebyggande vård erbjuder vi även avancerade restaureringstjänster som kompositfyllningar, rotfyllningar, kronor, broar och faner. Vårt team lägger stor vikt vid att se till att alla restaurerande förfaranden utförs enligt högsta standard och med största precision. Vi använder den senaste tekniken som digitala röntgenbilder och intraorala kameror för noggrann diagnos och behandlingsplanering.

För patienter som behöver mer omfattande ingrepp som implantatplacering eller partiell/full munrekonstruktion arbetar Viksjö Tandhälsa nära med betrodda partners som specialiserar sig på dessa områden så att du får bästa möjliga resultat. Vi förstår hur viktigt det är att ha ett vackert leende som speglar din personlighet och därför vidtar vi extra åtgärder för att se till att din restaurering ser ut precis som dina naturliga tänder.

På Viksjö Tandhälsa värdesätter vi varje enskild patients behov och strävar efter att ge utmärkt service vid varje steg på deras resa mot en god munhälsa. Oavsett om du behöver allmänna tandvårdstjänster eller något mer involverat som en implantatplacering eller en fullständig rekonstruktion – våra erfarna proffs är här för att hjälpa dig varje steg på vägen!